У Житомирі розпочалися кінопокази у рамках ХІІІ Мандрівного фестивалю документального кіно про права людини

У вівторок, 8 листопада, у Житомирі розпочалися кінопокази у рамках ХІІІ Мандрівного фестивалю документального кіно про права людини DocuDays UA.

У перший день глядачі подивилися фільм “Девід і я” про чоловіка у США, який провів за ґратами 29 років за злочин, який не скоював. Про це повідомляє сайт Сучасний Формат.

Після перегляду фільму глядачі обговорили проблему помилок у правосудді, фальсифікації доказів та прав людини. Наступного дня, у середу, відбувся кінопоказ фільму “Задириста горобка” про китайську активістку Є Хайєн, яка бореться за права дівчаток, жінок та працівниць секс-індустрії.

Документальне кіно закликає людей до роздумів над дуже різними проблематиками. Ми запрошуємо вас на ще три дні кінопоказів. У четвер, 10 листопада, о 15:00 ви зможете переглянути короткометражні фільми “Таткова донька” та “Кровлі: кожному ковбою потрібен свій кінь”.

У п’ятницю о 15:00 ми пропонуємо до перегляду короткометражні фільми українського режисера Сергія Лисенка про події пов’язані з Євромайданом та після нього “Канцелярська сотня”, “Євромайдан SOS” та “Мова”. А у суботу, 12 листопада, о 19:00 відбудеться завершення цьогорічного фестивалю кінопоказом повнометражного фільму українського режисера Остапа Костюка “Жива ватра” про життя вівчарів у Карпатах.

Ці фільми можна побачити у рамках фестивалю і їх немає у загальному доступі. Тому запрошуємо вас на перегляди. Не пропустіть таку можливість!

Анотації фільмів можете переглянути ТУТ.

Последнее изменение Четверг, 10/11/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework