Житомирські фігуристи минулого сезону здобули 8 золотих, 6 срібних та 4 бронзових медалі. ФОТО

Українська федерація фігурного катання розпочала тренувальний сезон відкриттям ковзанки «Глобал ICE»

12 листопада відбулися показові виступи вихованців Української Федерації фігурного катання на ковзанах у зв'язку з відкриттям льодової арени «Глобал ICE» у Житомирі.

Спортсмени презентували програми, які протягом минулого сезону команда Житомирщини представляла на багатьох змаганнях в Україні й закордоном, а також нові програми, підготовлені на поточний змагальний сезон.

Про це повідомляє прес-служба Житомирського обласного відділення Української федерації фігурного катання на ковзанах.

«Сьогодні відбулася надзвичайно важлива для нас подія – відкриття ковзанки. Нарешті ми можемо тренуватися. Минулий сезон був досить важким і коротким, оскільки ковзанка в Житомирі діяла усього 5 місяців – з кінця жовтня 2015 року до початку квітня 2016 року. Проте ми відвідали 5 всеукраїнських та 2 міжнародних турніри з фігурного катання. В результаті здобули 8 золотих, 6 срібних та 4 бронзових медалі. До речі, сьогодні на льодовій арені «Льодограй» у м. Богуслав Київської області за перемогу змагаються двоє наших спортсменів», – зазначила голова Житомирського обласного відділення Української Федерації фігурного катання на ковзанах Олена Кропачова.

Як стало відомо пізніше, Давид Прудніков здобув 1 місце в категорії «Пре-Бронза», а дебютант змагань Вікторія Морозова – 4 місце в категорії «Новачок +».

На свято завітала чарівна зірочка, п ереможниця V-го Ювілейного Міжнародного фестивалю-конкурсу мистецтв «ДЖЕРЕЛО НАДІЙ» 2016 року Єлизавета Біденко із вокальним номером «Квітка Розмарія».

Привітати юних спортсменів з подарунками прийшла також Інна Біла, засновниця студії краси INNA BILA.

«Надзвичайно приємно бачити, що в нашому місті є такий прекрасний і витончений вид спорту, і бути трішки до нього причетним», – зауважила гостя.

Всі учасники свята отримали від гості сертифікати на обслуговування у салоні краси INNA BILA.

Вперше в Житомирі глядачі отримали можливість побачити неймовірну історію про досягнення в спорті намальовану піском від професійних художників студії «Творчий я».

Юні фігуристи від щирого серця подарували кожному глядачеві красиве шоу, естетичну насолоду та гарний настій.
А ми бажаємо спортсменам хорошого початку сезону і вдалих стартів!

Последнее изменение Суббота, 12/11/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework