На реєстрацію учасників Житомирського учнівського кінофестивалю "ЖУК" завітало 23 школи

Зустріч з учасниками ІІІ Житомирського учнівського кінофестивалю "ЖУК" відбулася в приміщенні міської ради 16 листопада.

На реєстрацію завітали представники 23 шкіл міста. Тема цьогорічного кінофестивалю – "Моя сила - сім'я". Про це інформує прес-служба Житомирської міської ради.

Голова громадської організації "Творча студія "ДрімСтеп", яка проводить кінофестиваль, Богдан Яремчук наголосив, що якість операторської роботи та монтажу важлива, але головна ідея полягає в іншому.

"Найважливіше у ваших роботах - розкрити тему сім'ї якомога глибше. Це те, що важливо у житті кожного з нас. Ми хочемо, щоб ви передали все, що бачите своїми дитячими, учнівськими очима.

Звісно, варто старатись, щоб роботи були якомога кращі у технічному плані та могли перемогти у різних номінаціях. Завжди потрібно рости і розвиватись.

Але для нас не менш важливим є той зміст, який ви вкладете у свої роботи. А команда «ЖУКа» вже проконсультує та допоможе вам відшліфувати ваші фільми з технічної точки зору", - звернувся до школярів голова ГО "Творча студія "ДрімСтеп", керівник проекту "Житомирський учнівський кінофестиваль "ЖУК" Богдан Яремчук.

Також керівник "ЖУКа" подякував міському голові Сергію Сухомлину за те, що 2 роки тому він повірив у ідею Житомирського учнівського кінофестивалю та продовжує його підтримувати.

З вітальним словом до школярів звернулася і начальник управління у справах сім'ї, молоді і спорту Ірина Ковальчук. Вона звернула увагу на те, що тема цьогорічного кінофестивалю тісно пов'язана з одним із напрямків роботи її управління. Тому запропонувала школярам допомогу фахівців, якщо така буде потрібна під час написання сценаріїв та розкриття теми.

Вже наступного тижня для учасників розпочнуться майстер-класи з акторської майстерності, основ режисури і написання сценарію відеозйомки та монтажу, а також реєстрація команд для участі у "ЖУКу" в районних центрах області.

ВИМОГИ ДО ФІЛЬМУ:

1. Тема: Моя сила – сім’я

2. Тривалість: не більше 8 хв.

3. Учасники команди: основу команди мають складати учні з одного навчального закладу; кількість команд від школи – не обмежена; кожна команда повинна сформувати своєрідний оргкомітет, до якого входитимуть керівник команди, режисер, оператор, монтажер, актори першого плану – не більше 8 чоловік. В ролі акторів в епізодах можуть приймати участь друзі, батьки, вчителі та інші люди.

4. Технічні вимоги: якість відео Full HD 1920*1080 або HD 1280*720 (для якісного перегляду на великому екрані).

5. Оформлення документації для участі фільму у конкурсі:

- назва школи, назва команди, назва фільму;
- синопсис фільму;
- ПІП творців фільму (сценарист, режисер, оператор, актори та ін.)

6. Терміни здачі фільмів: будуть озвучені командам після завершення майстер-класів.

7. Застереження: фільм не повинен розпалювати будь-якої ворожнечі, проявляти різного роду дискримінації, принижувати людську гідність, заборонено вживання лайливих та образливих слів.

УВАГА! ГО «Творча студія DreamStep», як організатор фестивалю, має право розмістити фільми на своєму каналі Youtube, а також використати фрагменти з фільмів під час церемонії нагородження переможців третього Житомирського учнівського кінофестивалю «ЖУК».

КОНТАКТНА ІНФОРМАЦІЯ:

е-mail: Адрес электронной почты защищен от спам-ботов. Для просмотра адреса в вашем браузере должен быть включен Javascript.
«ЖУК» в соціальних мережах:
vk.com/zhukfest
facebook.com/groups/zhukfest

Последнее изменение Среда, 16/11/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework