«Листопад-Fest» у Житомирі

22 листопада в актовій залі Житомирського державного університету імені Івана Франка відбувся щорічний фестиваль студентської творчості «Листопад-Fest», який заснував викладач університету, заслужений працівник культури України та міста Житомира Володимир Шинкарук.

Про це повідомляє прес-центр ЖДУ.
«Фестиваль був започаткований татом та його колегами ще 11 років тому. Для мене це надзвичайно важливий захід, по-перше, аби продовжити цю традицію, а по-друге, це гарний шанс для студентів проявити себе. Також важливим є необхідність зацікавити в цьому студентів, адже деякі з них є настільки пасивними, що це мене дивує. Я знаю, що моя освіта – це, насамперед, не те, що нам розповідали в класах, а спілкування з талановитими, неординарними людьми, які чогось досягли в своєму житті і яким є що сказати і чим поділитися з іншими. Цей обмін талантом, досвідом – найголовніше», – каже заслужена артистка України та викладач ЖДУ імені Івана Франка Ірина Шинкарук.

Учасниками XI Відкритого фестивалю студентської творчості «Листопад-Fest» стали кращі представники творчої молоді ЖДУ імені Івана Франка та вперше – ЖДТУ, Житомирської філії КІБіТ, Житомирського коледжу культури і мистецтв імені Івана Огієнка. До того ж, якщо раніше доля конкурсантів залежала від глядачів, то цьогоріч переможців визначало компетентне журі на чолі з українським актором, режисером, народним артистом України Володимиром Талашко. Незмінним лишилось одне: благодійний збір коштів. Цього разу фінансової підтримки потребує студентка 33 групи ННІ філології та журналістики ЖДУ імені Івана Франка Ірина Яцик, яка після крововиливу в мозок знаходиться в тяжкому стані.

Допоки журі обирало найкращих, глядацьку аудиторію розважали співаки Євген Кравчук та Діана Морару, гурти «Retro 21» та «Співіснування», артист цирку Петро Дяченко.

Дипломами переможців члени журі відзначили таких учасників:
Третя премія: Яна Бамбуза, Андрій Мельник та Поліна Арутюнян.
Друга премія: ансамбль народного танцю «Унава» та Дар’я Філінська.
Перша премія: Вероніка Гнітецька та Ілля Новіков.
Гран-прі: Дмитро Панченко.
Відзнаки дипломанти отримали з рук легендарного українського кіноактора Володимира Талашка.

Последнее изменение Четверг, 24/11/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework