У Житомирській області рятувальники та патрульні провели для школярів пізнавальний урок «Навчись користуватися піротехнікою!»

16 грудня рятувальники спільно із працівниками Патрульної поліції провели пізнавальний урок безпеки «Навчись користуватися піротехнікою!» для учнів загальноосвітніх закладів обласного центру.

Цього дня напрочуд пізнавальну та цікаву лекцію мали нагоду прослухати учні 3-9 класів ЗОШ І-ІІІ ступенів №15, 26, 33, екологічного ліцею №24 та ліцею №25 ім. М.О. Щорса. Про це інформує прес-служба ДСНС у Житомирській області.

На початку рятувальники пояснили дітям правила пожежної безпеки та безпеки життєдіяльності у зимовий період, а також нагадали правила поведінки на льоду.

Однак, питанню безпечної поведінки з піротехнічними виробами рятувальники та патрульні приділили особливу увагу, більше того — попросили дітей переконати своїх батьків утриматися від використання піротехнічних виробів.

Напередодні Новорічних та Різдвяних свят працівники ДСНС попередили школярів про те, що, на жаль, не завжди свята проходять радісно та безхмарно.

Кожен рік у країні трапляються випадки травмування людей піротехнічною продукцією. Та найбільше від власної необережності з піротехнічною продукцією потерпають діти.

Учням було наголошено, що запуск петард, феєрверків, ракет забороняється проводити всередині приміщення, з балконів та поблизу житлових, господарських будівель, новорічних ялинок. Піротехніку не можна зберігати коло приладів опалення. У будь-якому випадку буде краще, якщо запускати феєрверки, петарди, різні ракети, висаджувати у повітря хлопавки, підпалювати бенгальські вогні тощо, діти будуть в присутності дорослих. Патрульні також нагадали, що купувати піротехнічні вироби необхідно тільки в спеціалізованих торгових місцях.

На завершення школярам роздали інформаційні листівки, аби вони знали, що невміле поводження та використання піротехнічних засобів призводить до непередбачуваних ситуацій. У будь - якому випадку потрібно вивчити інструкції щодо використання цих засобів у побуті.

Последнее изменение Суббота, 17/12/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework