Житомирський міський центр зайнятості проводить конкурс творів «Світ професій очима дітей» та дитячих малюнків «Барви світу професій»

Житомирський міський центр зайнятості спільно з відділом освіти Житомирської районної державної адміністрації проводить конкурс творів "Світ професій очима дітей" та дитячих малюнків "Барви світу професій" серед учнів 7-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів району.

На конкурс "Світ професій - очима дітей" приймаються оригінальні твори, написані українською мовою, які раніше не друкувалися.

Темою конкурсного твору може бути: окремий вид професійної діяльності (її зміст, характер праці, умови праці тощо); розповідь про людину, яка зайнята певним видом професійної діяльності; історія про яскравого представника професії або пов’язана з професійною діяльністю; розповідь про історичну особу, яка свого часу стала засновником абсолютно нової професії.

На конкурс «Барви світу професій» приймаються малюнки, які можуть бути виконані на будь-якому матеріалі (ватман, картон, полотно тощо) формату А2, А3 або А4 та виконані за допомогою будь-якої техніки (масло, акварель, туш, кольорові олівці, крейда, тощо). У нижньому правому кутку малюнка обов'язково має бути підпис, в якому повинне міститися ім'я та прізвище автора, школа, а також назва роботи.

Усі конкурсні роботи надсилаються на поштову адресу Житомирського міського центру зайнятості (10005, м. Житомир, вул. Чуднівська, 110) або передаються у відділ освіти ЖРДА.

Малюнки, надіслані для участі у конкурсі, поверненню не підлягають.

Критерії оцінювання робіт: креативне мислення; наповнюваність малюнку; наявність влучних висловів, що характеризують обрану професію у назві малюнку; ступінь самостійності школярів у виконанні роботи; якість роботи.

Найкращі творчі роботи будуть опубліковані у збірнику, презентовані на виставці учнівських робіт та розміщені на веб-ресурсах Житомирського міського центру зайнятості.

Конкурс стартує 19 грудня 2016 року і завершується 05 березня 2017 року. Кінцевий термін подачі робіт – не пізніше 28 лютого 2017 року.

Детальніше з умовами конкурсу можна ознайомитися
за телефоном: (0412) 24-59-32 або ТУТ

Последнее изменение Пятница, 23/12/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework