Загони Школи педагога-організатора «Від А до Я» ЖДУ імені Івана Франка показали новорічні вистави для дітей

Школа підготовки педагогів-організаторів «Від А до Я» створена в навчально-науковому інституті педагогіки Житомирського державного університету імені Івана Франка ще у 2003 році за ініціативи студентів, які працювали у Міжнародному дитячому центрі «Артек» і Українському дитячому центрі «Молода гвардія».

Очолює Школу доцент кафедри дошкільної освіти і педагогічних інновацій Тетяна Гужанова. Про це повідомляє прес-служба ЖДУ ім. Івана Франка.

Протягом навчання в Школі студенти готують і представляють свої творчі проекти.

Це й Новорічні ранки, акції для дітей з дитячих будинків, притулків, лікарень, дитячих установ для дітей з різними вадами.

Цьогоріч напередодні новорічних свят два загони Школи педагога-організатора «Від А до Я» MARVEL і БЕМС підготували та провели цікаві заходи для дітей сонця з підліткового клубу "Пролісок" та дітей ЗОШ села Вишпіль.

Студенти поділилися своїми враженнями. «14 грудня, загін MARVEL відвідав підлітковий клуб "Пролісок", підготувавши новорічну виставу під назвою "Як баба Яга хотіла стати Снігурочкою".

З самого початку ми планували прийти саме в "Пролісок, адже ми хотіли подарувати свято не тільки для школярів чи дошкільнят, але й особливим діткам. Справді, це діти сонця, тому що, з самого початку, нас дуже тепло зустріли і одразу проявили бажання взяти участь у святкових хороводах та іграх. Н

аша вистава здалася діткам коротенькою, тому вони попросили нас залишитись з ними на деякий час та ще пограти. Дякуючи Школі педагога-організатора, ми знали чим зайняти нашу публіку, а саме: різноманітними іграми, піснями та веселими новорічними хороводами і танцями. Дітки повірили в новорічне чудо, отримали смачні подарунки і святковий настрій. Нашій молодій команді було приємно, що нам дякували і батьки, і президент клубу, а на наступний день нас запросили виступити ще в одній організації. Я вважаю, що Новий рік — це час, який дарує дивовижну, святкову атмосферу, і кожен з нас має право на маленький подарунок, а особливо дітки. Саме тому обов’язок педагога-організатора — подарувати діткам це щастя!», — розповіла Дарина Ільчук.

«23 грудня ми побували у загальноосвітній школі села Вишпіль. Хоч у нас була і невелика команда, але свято пройшло на ура. Ми показали сценку "Як Дід Мороз врятував свято". Школярі, дошкільнята, батьки та педагогічний колектив були просто в захваті.

Адже у них такі гості були вперше. Заняття в школі педагога-організатора були не даремними, ми пограли з дітками у різноманітні ігри, провели масу конкурсів, за які діти отримали призи. Мушу зауважити, що діти були різного віку: від 4 до 15 років, та, незважаючи на таку різноплановість, участь у святі приймали абсолютно усі, навіть батьки та вчителі школи. Беззаперечно, ми також отримали кучу емоцій та величезний заряд позитивного настрою на наступаючі свята!», — висловила свої враження Ліна Осадчук.

Дирекція ННІ педагогіки, кафедра дошкільної освіти і педагогічних інновацій висловлює подяку студентам Д. Ільчук, І. Гоголі, М. Гаврилюк, Н. Мілярчук, Д. Пантус, І. Маліцькому, А. Шибистюк, С. Бринзюк, Л. Осадчук, Д. Морозу, М. Рафальської, Д. Стратийчук, Т. Тимченко, А. Радзівон, Л. Гладищук за відданість обраній професії!

Последнее изменение Вторник, 27/12/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework