Житомирський Ethnic band підкорює міста України

Відомий житомирський гурт Retro21 вирвався за межі рідного міста, показавши Харкову та Києву, як звучить справжня українська етно-музика!

Retro21 унікальний у своєму роді завдяки незвичайному поєднанню гітари, перкусії та баяну. За 2 роки свого існування колектив став досить популярним у Житомирі та за його межами. У їхньому виконанні можна почути як авторські композиції, так і кавери на всесвітньовідомі пісні.

Зараз Retro21 не стоїть на місці та «крутиться» не тільки у Житомирі. 19 січня хлопці виступили у Харківському арт-кафе «Агата» разом із гуртом «Хожай». «Це наша перша така далека поїздка. – розповідають учасники гурту. – І хоча публіка до цього нас ще не чула, але прийняла дуже тепло. Неважливо, звідки ми і хто, наша музика створена для людей, і вони це відчувають».

Житомирський колектив встиг не тільки виступити у Харкові, а й побувати на місцевому телебаченні. Місто прокинулось під Retro-музику у ранковому шоу “Ранок онлайн” на каналі ОТБ.

На цьому хлопці не зупинились, та поїхали підкорювати столицю. “Київ виявився таким же привітним, як і Харків. - розповідає колектив. - Люди спочатку не розуміли, що зараз відбуватиметься. Дехто прийшов просто поїсти та випити, але почувши нас, залишались до кінця. Після виступу підходили поспілкуватись та обіцяли приїхати до Житомира на сольний концерт 4 березня”.

Retro21 настільки сподобалось знайомити нові міста зі своєю музикою, що вони вирішили навіть поїхати у тур по країні. Програма буде розрахована здебільшого на Західну частину України та запланована на весну цього року. Для такої нагоди гурт вже готує нові композиції, які Житомир зможе почути першим на великому сольному концерті 4 березня.

Последнее изменение Понедельник, 06/02/2017

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework