×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Радомишлі діти збирали кошти пораненим бійцям

Благодійну акцію милосердя «Діти проти війни» організував відділ у справах сім'ї, молоді та спорту Радомишльської райдержадміністрації. На пропозицію проведення доброчинного заходу відгукнулась керівник місцевої хореографічної студії Олена Сафонова.

Як повідомляють у департаменті сім’ї молоді та спорту облдержадміністрації, акція взяла свій старт 6 вересня в  місті Радомишлі. Діти змогли показати глядачам два десятки танців народів світу, святковий концерт зібрав багато небайдужих людей.

Впродовж концерту вдалося зібрати 4 тисячі гривень, що були направлені на харчування та придбання речей першої необхідності сім'ям, які проживають зараз на території Радомишльського району й вимушено залишили Східні області України, зону АТО.

Продовження акції відбулося  12 жовтня в с. Вишевичі, цього разу всі учасники доброчинного заходу активізували свої зусилля для збору коштів трьом пораненим бійцям, що повернулись із зони АТО і проживають на території Вишевицької сільської ради Радомишльського району. Під час концерту було зібрано 1300 гривень.

n2110141117

n2110141117 1

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework