Урожайна осінь: житомирська співачка Лєна Дарк випустила 3 нових пісні

  Осінь-2017 для української співачки Лєни Дарк видалася справді урожайною. Артистка презентує 3 нових пісні на вірші поета, журналіста Віктора Мельниченка.

  Композицію «Навік твоя» кожен бажаючий уже може замовити замість гудків на телефон. Одна з небагатьох ліричних пісень у репертуарі Лєни Дарк, написана Олександром Воєвуцьким, зазвучала українською.

  "До таланту поета й композитора, мого доброго друга Олександра Воєвуцького додався талант ще одного мого автора Віктора Мельниченка, який зробив переклад. Тож нова версія - до Вашої уваги", - говорить Лєна Дарк.

  Ще одну ліричну пісню «Вишневий пиріг» артистка презентувала під час нещодавніх концертів. Композиція про найдорожче - батьківську любов - одразу припала до душі слухачам і отримала багато схвальних відгуків. Як і всі пісні співачки, днями ця композиція вийшла в компанії "УМИГ МЬЮЗИК". Її можна прослухати та скачати на популярних музичних сайтах.

  "Вишневий пиріг" - результат співпраці автора слів Віктора Мельниченка та білоруського композитора Олександра Страцевського. 

  Третя пісня "Я закохана" - це справжній гімн сучасної жінки, яка феєрично поєднує ролі успішної артистки, коханої жінки, турботливої мами, вправної господині. "Голова в квітках, а я в милі - завжди маю бути на стилі!", - з фірмовим гумором співає Лєна Дарк.

  Як і попередній пісенно-жартівливий хіт "Полечу", нова пісня створена в тандемі автора слів Віктора Мельниченка та композитора Романа Непомящого.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework