Юна житомирянка Олександра Лебедева робить казкових героїв з полімерної глини

  Александра Лебедева займається дуже цікавим заняттям виробами з полімерної глини. Не дивлячись на свій юний вік, вона активно розвиває в собі цю майстерність. Вона поділилася своїм вмінням роботи з цим матеріалом.

 

  Як почала займатися виробити з полімерної глини?

 З полімерною глиною я працю дуже давно, але в певний час  покинула це заняття. Лише рік тому у мене знову з’явилося натхнення щось творити нове та цікаве.

n 1511173

Скільки часу займає робота над однією фігуро?

  Кожна робота займає різний проміжок часу. Наприклад, маленьку фігурку з простим дизайном можу зробити за годину, а деякі можуть займати навіть понад 5 годин. Все залежить від ідеї, розміру та дизайну.

  Як навчилася створювати вироби?

  Навіть для мене є питанням, як я навчалася їх виготовляти, залишається таємницею. Мене ніколи ніхто цьому не вчив. У дитинстві я просто брала пластилін і намагалася скопіювати форму. В основному люблю ліпити тварин, які є незвичайними та оригінальними.

  Чи займаєшся їх продажем?

  Так, я займаюсь продажем фігурок. Спочатку мені було шкода їх віддавати, тому що кожна з них мені здавалася чимось особливим і неповторним. З часом я зрозуміла, що можу зробити ще декілька десятків схожих і не потрібно затримувати свій розвиток тільки через те, що мені не хочеться віддавати їх. Перша моя партія розійшлася дуже швидко, я навіть не очікувала.

  Скільки коштує одна фігурка?

  Кожна фігурка має свою ціну це залежить від розміру, дизайну, матеріалу який був використаний. Тому точної суми назвати не можу.

  На що схожі ваші вироби?

  Багато людей кажуть мені, що це поні, але це не так. Це через те що є певна схожість анатомії, та яскравих кольорів і мордочок. Насправді, я сама не знаю що це конкретно. Для мене вони — міфічні дракончики. Кожен називає їх по-різному і це досить цікаво, адже кожен бачить їх по своєму. Можливо в майбутньому я вигадаю їм назву.

  Чи швидко можна навчитися цього?

  Якщо чесно, я не знаю чи швидко цього можна навчитися. Кожна людина індивідуальна, тому кожен розкриває в собі здібності по різному. Можу сказати з впевненістю, що не можна на довго залишати роботу, адже тоді не буде ніякого результату. Чим частіше працюєте тим кращими стають ваші вміння. Постійна практика допоможе вам удосконалитись, та втілювати нові ідеї у свої вироби.

n 1511173 1

Лідія Жуковець

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework