×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Житомирі привітали з професійним святом працівників культури та аматорів народного мистецтва

З нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та аматорів народного мистецтва, що відзначається в нашій державі 9 листопада, в обласному центрі відбувся святковий захід. З професійним святом усіх творчих людей вітали 5 листопада.

Юні артисти потішили гостей яскравими художніми номерами на патріотичну тематику. Вони в черговий раз довели, що працівники культури та аматори – це творчі й багатогранні особистості, які вміють дарувати радість та естетичне задоволення навіть у такий непростий для нашої держави час.

Заступник голови облдержадміністрації Ярослав Лагута передав вітання з нагоди професійного свята від голови облдержадміністрації Сергія Машковського. У своєму виступі посадовець зазначив: «У цей сонячний і теплий осінній день хочу в першу чергу побажати усім миру. Дуже символічно, що саме сьогодні ми зібрали вас на святі, бо вранці представники влади та громадськість зустрічали в Житомирі своїх героїв-захисників – бійців 95-ї Житомирської окремої аеромобільної бригади, які прибули із зони проведення АТО. Ці події дарують нам віру в те, що невдовзі ми повернемося до звичного ритму життя, наповненого радістю і оптимізмом».

Ярослав Лагута нагородив почесною грамотою обласної державної адміністрації Сергія Олексійовича Когута – керівника народного театрального колективу Андрушівського районного будинку культури.

n0511141367

n0511141367 1

Інформаційне агенство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework