Співачка з Житомирщини Лєна Дарк презентувала пісню до Дня Закоханих

  Українська співачка, наша землячка Лєна Дарк презентувала нову пісню до Дня закоханих. 

 

  Lyric Video до пісні створила житомирська команда "DARSA production", яка раніше працювала над відеокліпом Лєни Дарк на пісню "Навік твоя".  

  "Любі друзі! У День всіх закоханих представляємо Вашій увазі прем'єру пісні "Сердце без руля". Спасибі величезне команді DARSA production (Аліко Дарсавелідзе, Ілля Максименко, Наталія Малиновська) за велику роботу! Робота з Вами - це завжди свято. І звичайно ж - моїй дорогій подрузі і директору Лєрочці Піляєвій і Віктору Мельниченку за підтримку і любов. Кохайте і будьте коханими!", - написала співачка на своїй сторінці у Фейсбук: https://www.facebook.com/theLenaDark/

  Пісню "Сердце без руля" спеціально для Лєни Дарк написав відомий автор, житомирянин Олександр Воєвуцький. У його доробку - пісні для найяскравіших зірок України та ближнього зарубіжжя - Ірини Білик, Лайми Вайкуле, Вадима Казаченка, Наталі Могилевської, Олі Полякової, Віталія Козловського та багатьох інших.

  Музику до пісні створив популярний "зірковий" композитор, аранжувальник Роман Непомящий, з яким співачка нині плідно працює.

  Lyric Video на пісню "Сердце без руля" можна переглянути в соцмережах та на офіційному ютюб-каналі Лєни Дарк: https://www.youtube.com/watch?v=fudzRcHH0co&feature=youtu.be

  Нові та найкращі пісні артистки можна послухати ТУТ: https://www.deezer.com/ru/artist/9102784

video1

Прес-служба Лєни Дарк

Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework