Житомирська пацанка втопила кар'єру моделі в пляшці

     Ще у 15-річному віці Дар’я відчула смак слави, адже розпочала успішну кар'єру моделі. Вона була моделлю на відомих світових подіумах. Але нині її життя кардинально змінилося. Від вдалої кар'єри залишилися лише спогади, натомість зараз дівчина бере участь у відомому українському шоу «Від пацанки до панянки» і хоче змінитися в кращий бік. На проекті вона має прізвисько «модель».

 

    Щось просто пішло не так. Слава запаморочила голову дівчині, в усій цій атмосфері ейфорії, захоплення Дар'я просто не помітила, як все втратила. У неї брали автографи у Парижі та Мілані. Одного разу модель з Житомира мала брати участь у шоу Givenchy, але напилася, і її зняли з показу. Повернувшись на Батьківщину, юна красуня продовжила топити свої невдачі, розчарування та темні смуги в житті в алкоголі. Про це дівчина розповідає у відео на Новому каналі.

   «Дар’я Куровська на прізвисько "Модель" — одна з тринадцяти учасниць третього сезону реаліті "Від пацанки до панянки". Дівчина розпочала запаморочливу модельну кар’єру у 15 років. Їй підкорилися подіуми Нью-Йорка, Мілана та Парижа. Та в один момент все скінчилося, і Даші довелося повернутися додому в Житомир. А причиною тому став алкоголь.

   "Даша Куровська — це один із кращих українських модельних стартів. Таких як вона — одиниці, але через нахабну поведінку та алкоголь вона втратила все, – розповідає модельний скаут Сергій Нікітюк, – Історія кар’єри Даші – це, швидше, історія втраченого потенціалу. У 15 років дівчинка не може до кінця зрозуміти, що з нею відбувається, і тверезо оцінити ситуацію. Це теж вплинуло на такий результат"», — йдеться в повідомленні «Нового каналу».

  Чи зможе Даша змінити свою долю і позбутися алкогольної залежності? Яким буде її шлях на проекті? Чи вдасться їй повторити минулорічний успіх землячки? Дивіться у новому сезоні реаліті «Від пацанки до панянки» з 21 лютого о 19:00 на Новому каналі. Програма виходить в ефір щосереди.  

Даша 1

   Фото з сайту www.pinterest.com

Даша 2

 

Даша 3Даша 5

   Нагадаємо, що в минулому сезоні цього ж проекту перемогла житомирянка Анна Саванець, у якої на проекті було прізвисько «Хом'як».   

Джерело: Новий канал

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework