Париж у Житомирі відміняється: черговий провал місцевої влади?

  Взимку минулого року житомирянам обіцяли наближену копію Ейфелевої вежі, яку місту подарував коростенський підприємець.  Для її встановлення чекали на сприятливі погодні умови.

  Чотири місяці тому у коментарі журналістам головний архітектор міста Юрій Безбородов зазначав,  що «без рішення виконкому встановлення не відбудеться . На коли саме призначать засідання — поки невідомо, - повідомляє «20 хвилин». 

  Чекаємо тепла, наразі не сезон взагалі встановлювати таку конструкцію, адже треба заливати фундамент, а погодні умови поки не сприятливі». Мешканці міста бурхливо обговорювали Ейфелеву вежу у житомирській транскрипції в соціальних мережах. «З нетерпінням чекаємо. Вже дуже хочу побачити! Буде чудове місце для фотосесії», - пишуть житомиряни. Проте, досить мріяти! Сніг давно зійшов, але навіть натяків на будь-які роботи для встановлення обіцяної копії Ейфелевої вежі так і немає. На запитання, чому досі немає руху в цьому напрямку, здивувала відповідь головного архітектора міста Юрія Безбородова. «А хто сказав що її будуть монтувати? Наразі це питання ще не вирішено», - каже посадовець.

  Зменшену копію Ейфелевої вежі мали встановити у Коростені, але міська рада так і не визначилася з місцем.

  Поки вирішували питання розташування конструкції,  власник подарував її житомирянам. Доки місцеві чиновникі чекають на диво, не виключено, що вже завтра локацію встановлять, наприклад, у Малині.
  А кілька днів тому, головний архітектор міста показав ще один варіант можливого розміщення вежі. 

Джерело: zt.20minut.ua

 

Последнее изменение Вторник, 24/04/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework