×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На «Листопад FESTі» студенти збирали кошти на лікування Володимира Шинкарука

18 листопада в ЖДУ імені Івана Франка відбувся фестиваль «Листопад FEST». Цей мистецький захід є творчим конкурсом, де перемагає той, кого своїми оплесками підтримає більшість глядачів.

Про це повідомляє прес-центр ЖДУ імені Івана Франка.

n2011141624

За вісім років існування фестиваль перетворився у відкритий. А це означає, що в ньому беруть участь не лише студенти-філологи і журналісти, а й колеги з інших факультетів та інститутів університету.  Цьогоріч творчий конкурс провели на підтримку засновника та натхненника заходу – відомого поета і прозаїка, професора університету Володимира Шинкарука. Під час концертних виступів всі небайдужі могли долучитися до збору коштів на лікування наставника, який нині бореться за життя у відділенні інтенсивної терапії Житомирської обласної лікарні імені О. Ф. Гербачевського.

Концертна програма мистецького заходу вразила глядачів  надзвичайною різноплановістю, адже студенти дивували присутніх своїми талантами: танцювали, співали та читали поезії. А ведучі концерту дарували гарний настрій своїми жартами.

n2011141624 1

Визначити переможця фестивалю було надзвичайно складно, адже всі учасники виявились неймовірно талановитими. Проте за рішенням глядачів володарем призу глядацьких симпатій став Георгій Пархомчук, що виконував пісню гурту The Beatles під акомпанімент фортепіано Олеся Ткачука.

Також на відкритий фестиваль завітали гості, які подарували глядачам власні виступи. Зокрема талановиті випускники ЖДУ імені Івана Франка: телеведучий, журналіст, гуморист Віктор Мельниченко, режисер, представник університетського соціально-інтерактивного «Театру Життя», викладач соціально-психологічного факультету Сергій Товщик та музикант, поетеса, композитор, викладач інституту філології та журналістики Ольга Макарова.

n2011141624 2

Інформаційне агенство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework