Житомирський фотограф показав неймовірну красу мальовничого куточка у північно-західній Україні. ФОТО

   На сторінках нашого сайту ми дуже любимо показувати, і часто це робимо, світлини, які ілюструють красу природи, дивовижність різних місць на Житомирщині.  

  Цього разу пропонуємо поглянути, яким бачать житомирські туристи інші регіони України. Зокрема, звягельський фотограф Іван Лавренчук опублікував на своїй сторінці у Фейсбук фото міста Корець, що на Рівненщині.  

  «Веловихідні. Корець», — підписав автор ці світлини в своєму дописі.

   Пропонуємо й вам, шановні читачі, поглянути на ці атмосферні фото, на яких багаття, дивовижні поля, сутінки, природа влітку, що заворожує в Рівненській області.

Korec 1

Korec 1

Korec 1

Korec 1

Korec 1

Korec 1

Korec 1

Korec 1

Korec 1

Korec 1

Korec 1

     Довідка. Корець — місто районного значення в Україні, центр Корецького району Рівненської областіУкраїна, розташоване на річці Корчик, за 63 км від обласного центру міста Рівного; населення — 7 428 осіб; перша згадка — 1150 рік (як КорчеськКиївський літопис).Місто Корець є населеним пунктом, занесеним до Списку історичних міст України, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 26.07.2001 № 878.

   За свої десять храмів, в тому числі й визначні пам'ятки сакрального зодчества, Корець подеколи називають «християнською Меккою».

 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework