«Наш піт береже кров піхоти »: 26 артбригада презентувала збірку поезій

  Про це повідомляє Оперативне командування “Північ” в своєму Facebook.

   «У приміщенні бібліотеки 30 гарнізонного Будинку офіцерів Бердичева презентували збірку поезій «Наш піт береже піхоти кров». Її видання присвячено 14-ій річниці створення 26-ої артилерійської бригади. Серед 15-ти авторів поезій — поети-майстри, початківці та аматори. Передував виданню конкурс віршованого твору. Писали військовослужбовці, члени їх сімей, жителі Бердичева, розповідаючи про бригаду, службу в армії, війну та власні почуття. Ідею командира бригади Андрія Маліновського про створення збірки, втілив у життя прес-офіцер Олег Калашников, який, до речі, є не тільки редактором, але й одним із співавторів. Ось так книга накладом у 200 примірників і побачила світ.

  До презентованої збірки увійшло два вірші поета Михайла Пасічника: «Двадцять шостій вже чотирнадцять» і «Не називайте війну мистецтвом». На зустрічі із співавторами поет презентував власний щоденник війни, двотомник «Двовійна» (другий том — готовий до друку) та прочитав новий вірш про Бердичівську артилерійську бригаду.

  Чимало віршів у збірці військовослужбовця Василя Цимбалюка.

  — Василь був найактивнішим учасником конкурсу, — каже Олег Калашников, цитуючи рядки товариша», — йдеться в повідомленні.

kd20081817 2

kd20081817 2

kd20081817 2

 Новини Житомира

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework