×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 657.

В Житомирі пройде перший фестиваль сучасної культури

  З 26 жовтня по 4 листопада житомиряни та гості міста матимуть змогу потрапити на майданчик першого фестивалю сучасної української культури «Жовтень у жовтні».

  Ця подія є головною у процесі перетворення кінотеатру «Жовтень» на сучасний культурний центр. Про ідею фестивалю розповіла начальник управління культури та туризму Житомирської ОДА Тетяна Парфентієва:

 «Спершу була ідея конференції, але матеріалів стільки, що це неможливо вмістити в один та навіть два дні. Тому ми створили концепцію фестивалю. Триватиме він десять днів та продемонструє потенціал культурних інституцій області».

  У програмі заходу проведення конференції, презентація проекту «Можливо це мистецтво», лекція від литовського митця Володимира Тарасова «У пошуках власного простору», концерт та інші заходи. Відбуватимуться події у кінотеатрі «Жовтень», Кмитівському музеї образотворчого мистецтва ім. Й. Д. Буханчука та приміщенні Житомирської ОДА.

  Прослідкувати програму фестивалю можна у соціальній мережі Фейсбук.

  Ініціатива проведення події належить ГО «Житомир, зроби голосніше!». Підтримка – управління культури та туризму Житомирської ОДА, Житомирська міськрада, Інститут Адама Міцкевича (м. Київ) та Український культурний фонд.

Джерело: oda.zt.gov.ua

 

Последнее изменение Четверг, 11/10/2018

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework