×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Викладачі ЖДУ імені Івана Франка долучилися до міжнародної грантової програми

Кафедра теорії та історії світової літератури Інституту філології та журналістики активно долучилася до дослідницької роботи за міжнародним грандом в рамках польсько-української національної програми розвитку гуманістики «Польська література і культурно-літературне життя поляків від 1864 року на землях сучасної України»

, організованої факультетом гуманітарних наук Люблінського католицького університету Яна Павла ІІ під керівництвом професора, доктора габілітованого Мірослави Олдаковської-Куфльової.

Пр. це повідомляє прес-центр ЖДУ імені Івана Франка.

Полоністи кафедри теорії та історії світової літератури на чолі з завідувачем, д.ф.н. проф. Володимиром Єршовим, долучившись до гранту Люблінського католицького університету за міжнародним договором, мають забезпечити системним науковим доробком цикл матеріалів для певних розділів, які окреслять підґрунтя поступу польської культури та літератури на Правобережжі до 1864 року.

Делегатом на робочій конференції, що відбулася в грудні цього року, була аспірант кафедри Юліана Кацемба. В ході наукового спілкування учасники поділилися науковими ідеями щодо реалізації проекту, архівними знахідками та визначили плани досліджень на майбутній рік. Результатом співпраці дослідників з Польщі та України, Любліна та Житомира має стати концептуальне монографічне дослідження, яке послужить заповненням білих плям в історії польської культури та літератури на сучасних землях України.

n 1212141998

n 1212141998 1

n 1212141998 2

Інформаційне агентство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework