×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На свята у Житомирі проходитимуть виставки, новорічні шоу та зимові зустрічі для дітей

Розпорядженням голови облдержадміністрації Сергія Машковського №375 від 16 грудня 2014 р. затверджені заходи щодо проведення новорічних і різдвяних свят для дітей.

Починаючи з 19 грудня в усіх містах і районах області, а саме в школах, дитячих садочках, закладах культури, інтернатних закладах, відбуватимуться святкові заходи.

Як повідомляють у прес-службі облдержадміністрації, особлива увага приділятиметься дітям вимушено переміщених осіб, дітям, батьки яких загинули, постраждали чи беруть безпосередню участь в антитерористичній операції. Вони в першу чергу будуть забезпечені запрошеннями на новорічні ялинки із врученням подарунків.

За підтримки департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації у м. Житомирі пройдуть два великих свята. Зокрема, 19 грудня у телецентрі відбудеться святкове дійство для дітей пільгових категорій «Святий Миколай, нас оберігай», а 26 грудня під патронатом голови облдержадміністрації пройде свято Нового року у приміщенні Житомирського академічного українського музично-драматичного театру ім. І. Кочерги. На свято запрошені діти переселенців і учасників АТО, а також діти із малозабезпечених і багатодітних сімей, діти-сироти, творчо обдаровані. Всі вони стануть учасниками святкових дійств, а також отримають новорічні подарунки. Середня вартість пакунку з солодощами – 35 грн. Подарунки міститимуть продукцію виключно місцевого виробника – кондитерської фабрики «Житомирські ласощі».

У зв’язку з подовженими зимовими канікулами відповідні служби і відомства працюватимуть у посиленому режимі, щоб максимально охопити дітей масовими заходами. Департаментами сім’ї, молоді та спорту, праці та соціального захисту населення, управління освіти, культури і науки облдержадміністрації склали і затвердили план заходів, які проводитимуть під час шкільних канікул.

Так, у Житомирі під час зимових канікул відбудеться низка зустрічей, виставок, новорічних шоу. Зокрема, з 5 грудня по 15 лютого у музеї космонавтики ім. С. Корольова працюватиме виставка «Світ творчості Р.Тагора» з нагоди Року Індії в Україні. Для дітей пільгових категорій вхід до музею безкоштовний. В обласній бібліотеці для дітей пройдуть зимові зустрічі для дітей «Відеомандрівка в Новий рік», дитяче свято «Любіть свій край, і вас полюбить Миколай», різдвяне асорті «Колядують зорі на Різдво щороку», новорічне естет-шоу «Сніжинки для святкової ялинки» тощо. Академічний театр ляльок пропонує увазі юних глядачів новорічну виставу «Казкова подорож у володіння стихій», а Житомирський академічний український музично-драматичний театр ім. І. Кочерги – ігрову програму «Ой хто, хто Миколая любить» та дитячі вистави.

n 1812142080

Інформаційне агентство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework