×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Лікарі із Бердичева привезли нагороди із конкурсу «ЛІРА ГІППОКРАТА -2014»

Напередодні Новорічних свят у Києві знову відбувся Всеукраїнський фестиваль конкурс мистецтв студентів медиків та працівників лікувальних установ України «ЛІРА ГІППОКРАТА -2014».

Уже традиційно колектив «Перлина» Бердичівської Центральної міської лікарні бере участь у фестивалі. Завдяки профкому ЦМЛ та головному лікарю Бабіковій Л.М., які завжди підтримують, надають моральне натхнення на розкриття творчих планів колективу.

Про це повідомляють «Бердичівські новини».

Колектив прийняв участь у двох номінаціях: «Перлина» - з українськими народними піснями та учасниця колективу Самотошнікова Н.М – сольний спів.

Виступ нашого колективу було відмічено високо-професійним журі. Колектив ансамблю під керівництвом М.М. Поліщука отримав звання лауреата ІІ премії та учасниця колективу Самотошнікова Н.М. стала лауреатом 1 премії Всеукраїнського фестивалю конкурсів мистецтв студентів медиків та працівників лікувальних установ України « ЛІРА ГІППОКРАТА -2014». Музичний керівник Поліщук М.М. отримав диплом за «Сподвижничество в області культури та мистецтва».

n 1912142095

Інформаційне агентство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework