×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У Коростені відкрили пам’ятник велосипеду

За ініціативи батьківського комітету міської гімназії, за підтримки трудового колективу Коростенського заводу теплотехнічного обладнання та міського голови Володимира Москаленка 18 грудня у Коростені відкрито пам’ятник найбільш мирному винаходу за всю історію людства – велосипеду!

Як повідомляється на сайті Коростенської міської ради, конструкція у вигляді прототипу першого велосипеда, виготовленого у людський зріст. Вона встановлена на торці входу до бомбосховища, що знаходиться на території міської гімназії.

Вагомою перевагою пам’ятника є те, що небесне панно, на фоні якого розміщено пам’ятник, виготовлене за ескізами дитячих малюнків про мир в Україні.

Самі діти віком 6-10 років стали архітекторами монумента, в основі якого розміщений старовинний велосипед, над котрим підноситься мирне небо з хмаринками, птахами та квітами,  об’єднує всю композицію величезна, довжиною в 15 метрів, райдуга. Усі охочі сфотографуватися на велосипеді ніби захищені різнобарвним її куполом від бомб і снарядів, що можуть завадити мирному дитинству та мирному процвітанню України.

Діти молодших класів, які були причетні до цієї визначної події, нагороджені цінними подарунками, серед яких 4 сучасних велосипеди.

Ця подія, що передувала Святу Миколая, принесла багато радості дітям Коростеня, за що щира подяка всім дорослим, причетним до створення цієї композиції.

Цей символічний подарунок стане не тільки окрасою міської гімназії, а й постійним нагадуванням про те, що мир є великою цінністю громади Коростеня.

n 2212142114

n 2212142114

n 2212142114

n 2212142114

n 2212142114

Інформаційне агентство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework