×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Зустрічаємо Новий рік 2015 — Рік Кози

Наступаючий 2015 — це рік Синьої Дерев’яною Кози, яка змогла прославитися своєю невгамовною гостинністю, і звичайно терпимістю.

Саме тому, не залежно від того, де і як зустрічати новий рік, найважливіше провести його весело, але в той же час без будь-яких надмірностей, адже цього не любить стримана господиня року. Новий 2015 Синьої Дерев’яною Кози обіцяє бути дуже цікавим і цілком успішним для всіх зодіакальних знаків, але дуже важливо його правильно зустріти, так як від цього залежатиме, чи виявиться покровителька року прихильною або ви впадете до неї в немилість.

Зустрічати Новий 2015 рік Кози треба весело і в той же час стримано, при цьому варто категорично відмовитися від яскравих і галасливих салютів, а також п’яних пісень. Справа в тому, що Коза не любить алкоголь, тому зловживати ним не варто, ідеальним варіантом буде зустріти свято з шампанським або легкими алкогольними коктейлями, в основі яких знаходиться саме шампанське, адже Коза є істинною аристократкою і любить вишукані урочистості.

Найкраще зустрічати 2015 Кози з родичами або близькими друзями вдома, а ось галасливі вечірки в дорогих ресторанах або клубах краще залишити на потім. Також не рекомендується в новорічну ніч перебувати в колі незнайомих людей. Варто пам’ятати, що Коза любить оригінальність і неординарність, тому можна придумати якийсь незвичайний новорічний сценарій, завдяки чому святкова ніч запам’ятається на весь рік.

Не варто забувати про те, що Коза, господиня 2015 року, є дуже скоромною твариною, тому й не любить різноманітних пишних і галасливих свят у великих компаніях, адже не дарма прийнято вважати, що новий рік є сімейним святом. Важливо, щоб за святковим столом не тільки зібралися найближчі люди, а й панувала затишна і душевна теплота.

Зустрічаючи новий 2015 під бій курантів, по вже давно сформованою традицією, треба загадати найпотаємніше бажання, яке обов’язково збудеться в майбутньому році, головне побажати його від усього серця. Треба не просто привітати всіх присутніх за святковим столом, а й побажати їм самого найкращого в новому році. Після цього можна буде обмінятися заздалегідь підготовленими подарунками, які не обов’язково повинні бути дорогими, але потрібними і душевними.

Якщо є просто непереборне бажання відправити на гучну вечірку з друзями, тоді зробити це можна буде не раніше, ніж через кілька годин після того, як проб’ють куранти. Але найголовніше саме зустріти новий рік вдома в колі сім’ї, а потім можна буде трохи і повеселитися. Але варто це робити тільки дійсно заради цікавого свята, де можна буде повеселитися від душі, адже не дарма господиня 2015-го року має вишуканий і витончений смак, тому й розваги повинна бути відповідні.

Символом нового року є корінний заміський житель, тому і зустрічати новий рік можна буде десь в селі або на дачі, подалі від вже порядком обридлої міської суєти. Якщо немає можливості вибратися в село, тоді можна зупинити свій вибір на якійсь туристичній базі, розташованій в мальовничому місці, що доведеться господарці року до душі. Це просто ідеальне місце для того, щоб зустріти новий рік, а також покататися на санках, лижах і ковзанах, провести не тільки весело час, але і з користю для власного здоров’я.

При зустрічі нового року треба постаратися оточити себе тим, що дійсно приносить радість — наприклад, любителям пляжного відпочинку і сонця найкраще на новорічні канікули відправитися в якусь екзотичну країну і відчути справжнє чарівництво цього незвичайного свята.

Варто подбати і про святковий стіл, на якому, в обов’язковому порядку, повинні виявитися найрізноманітніші молочні продукти, що обов’язково оцінить господиня року — це можуть бути різні салати, для заправки яких використовується сметана, два або три види сиру, або якесь смачне і незвичайне блюдо з сиру. Кожну страву варто прикрасити гілочками свіжої зелені і поставити на стіл посуд з дерева.

В обов’язковому порядку новий рік треба зустрічати в хорошому настрої і з щирою посмішкою на губах, в компанії близьких і рідних людей, тоді й весь рік пройде легко і без проблем.

n 3012142256

Інформаційне агентство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework