Астрологічний прогноз на 2015 рік Кози

Астрологічні фактори вказують нам на те, що 2015 р. повинен виявитися більш мирним, ніж попередній, а астрологічний прогноз на 2015 рік Кози обіцяє знакам зодіаку спокій і стабільність.

У 2015 році дерев’яної Кози, буде менше жорстких і напружених протистоянь у світі, планетарна конфігурація буде сприяти спокою. Астропрогноз обіцяє, що в цілому цей рік має принести з собою багато позитивних і несподіваних змін.

У 2015 році відразу три зодіакальних планети – Юпітер, Сатурн та Уран поміняють знаки зодіаку. Астрологічний прогноз на 2015 рік трактує ці зміни так: що можливі істотні зміни в суспільстві, суттєво можуть змінитися погляди у людей і їх пріоритети. Можливо втратять в 2015 році колишню популярність і багато хто з політичних ідолів, будуть виходити з моди колишні, а на зміну їм прийдуть нові лідери, з іншим мисленням і новими ідеями.

Беручи до уваги рух планет і враховуючи астрологічний прогноз 2015, можна зробити висновок, що саме з 2015 року почнеться період змішання народів, що в підсумку призведе до народження людини нового типу мислення.

У фінансовому відношенні, цей 2015 р. сприятливий всім знакам зодіаку, всім хто звик працювати, віддасться в цьому році, головне, не лінуватися і не пасувати перед виникаючими проблемами.

Говорячи про здоров’я, то астропрогноз 2015 обіцяє досить напружений рік, особливо для тих, хто страждає розладами шлунка, хворобами селезінки і панкреатитом. У цей же період астрологічний прогноз передбачає загострення легеневих захворювань (бронхіту), головним чином у людей похилого віку.

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework