Ігор Крикунов та циганський театр «Романс» у Бердичеві!

  До Бердичева дарувати гарний настрій приїздив циганський театр «Романс» зі своїм незмінним керівником і засновником, українським режисером, актором театру і кіно Ігорем Крикуновим.

 

  «Романс» - перший і єдиний в Україні державний професійний циганський театр, що працює в жанрах музичної драматургії, класичного романсу й національного фольклору. Театру - 27 років.

  Ігор Крикунов, його дружина Людмила та чимало акторів театру «Романс» знайомі глядачеві із перегляду багатосерійного серіалу «У неділю-рано зілля копала».

  Актори циганського театру добре знають український фольклор, у їх репертуарі запальні циганські пісні й танці рівномірно змінюються ліричними українськими. З вуст виконавців дивовижно звучить і "Пісня-історія одного кохання" Оксани Білозір, і так само неповторно – українська народна «Чорнобривці».

  Востаннє у Бердичеві були давно, згадує Ігор Крикунов, і то, каже, було інше життя... Відомий і улюблений багатьма актор називає наше місто особливим, із дивовижною історією, яка нікого не лишає байдужим. Чи приведуть сюди іще шляхи? Хтозна. Незвідана циганська доля... А поки, наостанок, лишається магічне побажання для усіх бердичівлян від заслуженого і народного артиста України Ігоря Крикунова.

  Репортаж Олени Лук'янюк та Дмитра Піньківського

Джерело: trkvik.tv

Новини Житомира

   

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework