Віталій Бунечко прокоментувати ситуацію, яка склалась навколо туристичного об'єкту в Денишах

  Голова Житомирської обласної державної адміністрації Віталій Бунечко прокоментував ситуацію, яка склалась навколо туристичного об'єкту в Денишах, що нещодавно був місцем масштабних зйомок серіалу «Слов’яни».

    "На початку жовтня відвідав дві знімальні точки в Денишах та Тригір’я у Тетерівській ОТГ з метою збереження обійстя слов'янської культури, яку намагались відтворити автори серіалу, - зазначає Віталій Бунечко.

  Як запевняють в коментарях, об’єкт був покинутим і занедбаним – це відверта маніпуляція, на цій території завжди перебувала охорона. Незважаючи на це, тут бувають сотні людей на тиждень, яким охорона не може заборонити в'їзд. Разом з тим, із керівництвом ОТГ обговорюється питання про можливе перенесення всіх декорацій серіалу в інше місце, прийнявши їх на баланс громади.

  Компанія-кіновиробник готова демонтувати збережені декорації, справа залишається за відповідним рішенням Міністерства культури.

  Як заявив режисер серіалу, зруйнований стан декорацій на фото в соціальних мережах, обумовлений написаним сценарієм. Зовсім скоро, за спільної співпраці Міністерства культури, молоді та спорту України, Тетерівської ОТГ і Житомирської ОДА ми зможемо відновити поселення у вигляді музею під назвою «Древлянський парк».

Новини Житомира

 

Последнее изменение Среда, 06/11/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework