×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Театр тіней у Житомирі покаже виставу, яка викликала захоплення у європейців та здобула за тиждень 500 000 переглядів в Інтернеті

На прес-конференцію до Житомира 19 лютого завітав унікальний театр «Teulis». Це всесвітньо відомий театр тіней, який отримав визнання в багатьох країнах Європи й на інших континентах.

Постановка театру - це оригінальне поєднання висококласної акробатики, театру, оптичних ілюзій, відмінного звукового супроводу і приголомшливих відеопроекцій. На жаль, зустріч із журналістами відбулась із затримки: по дорозі до Житомира автомобіль театру зупинив принциповий пост ДАІ, який не хотів відпускати артистів.

Театр «Teulis» за своєю жанровою специфікою є не єдиним. У світі існує понад тридцять подібних театрів, а в Україні близько п’яти. Але завоювати любов публіки вдалося саме театру «Teulis».

Незвична назва театру є дзеркальним відображенням слова «силует». До складу групи входить вісім акробатів, які створюю тіньові фігури та 5 танцюристів.

«Ми працюємо над тим, щоб наша праця викликала у глядачів емоції, щоб йому було над чим подумати», - пояснює директор театру Роман Соколов.

1 березня театр починає свій тур по Україні з програмою «Крик душі». Команда відвідає 25 міст, окрім Донецька та Луганська. До Житомира завітають 22 березня, а завершать свою поїздку в Львові. Після цього відлетять до Туреччини в Анталію.

Для глядачів шоу буде відбуватися 1 годину 20 хвилин. Програма є великою історією про людські стосунки, відображають позитивне та негативне.

«Крик душі» є назвою одного з фрагменту програми. Саме завдяки цій постановці театр здобув свою популярність на талант-шоу в Італії. Таку назву виставі вже дали глядачі у соціальній мережі Фейсбук.

Ідея показати світові сучасну проблему війни в Україні виникла не випадково. Італійські режисери в талант-шоу попросили акторів показати номер про Україну. За три дні режисерові Віталію Сусловцю вдалося зробити неймовірну постановку, яка викликала захоплення у європейців та здобула за тиждень 500 000 переглядів в Інтернеті.

Якщо ви прихильник сучасного мистецтва, то у вас є неймовірна можливість познайомитися з оригінальним театром «Teulis», який 22 березня завітає до Житомирського академічного українського музично-драматичному театрі ім. Івана Кочерги.

Більше фото дивіться в галереї.

Лілія Мельник

Фото – Вікторія Васильченко

teulis

teulis

teulis

teulis

teulis

Последнее изменение Пятница, 20/02/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework