×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Малинчани передали пораненим бійцям більше 100 книг

23 лютого до Житомирського військового госпіталю, де лікуються й проходять реабілітацію після участі в АТО на Сході України близько 300 військовослужбовців, завітала директор Малинської ЦРБ імені Василя Скуратівського Тетяна Бідун та журналіст і громадський діяч, просвітянин Богдан Лісовський.

Гостей із ситуацією у військовому шпиталі ознайомив заступник начальника госпіталю по роботі з особовим складом майор Олексій Бердник. Він, зокрема, повідомив, що хворі лікуються у 9 відділеннях закладу. Тут проходять курс лікування й реабілітацію військові ЗСУ та добровольчих батальйонів з Житомирщини та інших областей України, - повідомляє ІнфоМалин.

З-поміж 300 пацієнтів госпіталю 15 – поранених у зоні АТО, 22 – травмованих, 93 – мають захворювання, пов’язані з АТО. Необхідними медикаментами досвідчені лікарі закладу забезпечені. Продуктами харчування допомагають волонтери, студенти, викладачі, небайдужі житомиряни. Для пацієнтів госпіталю створені всі належні умови: у палатах є телевізор, холодильник, простора територія, є клуб, капличка тощо.

Тетяна Петрівна для солдатів, котрі лікуються у гнійному та травматологічному відділеннях передала більше 100 книг, зібраних під час благодійної акції «Подаруй книгу бійцю». Найкращі зразки художньої літератури для мужніх захисників Вітчизни збирали бібліотекарі району, працівники та читачі ЦРБ, щоб дещо підняти їх бойових дух.

n 2402153131

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework