×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Завтра у Житомирі відкриється виставка Кмитівського музею

11 березня, на другому поверсі центрального корпусу ЖДУ імені Івана Франка до 201-ї річниці з Дня народження Тараса Шевченка відкриють виставку картин Кмитівського музею.

У відкритті візьмуть участь ректор ЖДУ імені Івана Франка Петро Саух, директор Кмитівського музею образотворчого мистецтва ім. Й. Д. Буханчука Ярослав Хитрий.
На виставці, приуроченій 201-й річниці з Дня народження Тараса Шевченка, буде представлено 41 музейний предмет з колекції Кмитівського музею образотворчого мистецтва ім. Й. Д. Буханчука.

Діятиме виставка до 08 квітня 2015 року.

Довідково:

Кмитівський музей образотворчого мистецтва ім. Й.Д.Буханчука Житомирської обласної ради є науково-дослідним та науково-освітнім закладом, а також основним місцем зберігання творів мистецтва, матеріальної та духовної культури, пов’язаної з історією та сьогоденням образотворчого мистецтва. В 1977 р. Музей нагороджений дипломом I ступеню на республіканському огляді народних музеїв, а в 1987 р. – дипломом III ступеню ВДНГ УРСР. Будівництво приміщення музею в с. Кмитів завершено в 1984 р., в 1985 р. експозиція музею зустріла перших відвідувачів. 700 творів живопису, графіки, скульптури, декоративно-ужиткового мистецтва склали постійну експозицію, яка розгорнута в семи залах на площі 1500 кв.м. Крім цього, постійно у трьох виставкових залах музею працюють нові тематичні експозиції. З року в рік колекція музею поповнюється за рахунок нових надходжень українських майстрів. Нині вона нараховує понад 3000 експонатів.

n 1003153362

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework