×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Для житомирських прикордонників у Волновасі виступлять артисти

З 31 березня по 3 квітня в рамках всеукраїнської акції «Єдина країна – велика родина» для військовослужбовців бойового підрозділу Житомирського прикордонного загону, що виконують службові обов’язки в зоні проведення АТО, відбудеться концертна програма.

У ній візьмуть участь заслужені артисти України Дмитро та Назарій Яремчуки і солісти Житомирського гурту «Кредо» Світлана та Олександр Зайченки.

Про це повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

 «У програмі концерту, - розповідає Олександр Зайченко, - звучатимуть пісні, які поєднують родинні цінності, любов до жінки, до матері з любов’ю до Батьківщини. Є в нашому репертуарі й пісні про бійців АТО, їхню мужність і нескореність».

У рамках акції «Єдина країна – велика родина» митці об’їхали мало не всю Україну, а восени побували з концертом і в Житомирському госпіталі. Тоді після півторагодинного виступу стільки ж тривало безпосереднє спілкуваннями з воїнами, що проходили там лікування. Олександр Зайченко переконаний, що виступи артистів піднімають бойовий дух наших захисників і є не менш важливими, аніж матеріальна підтримка.

Цього разу артисти вирушать у Волноваху і планують провести там кілька концертів. Варто сказати, що подібні поїздки ініційовані самими артистами і проводяться за власний кошт.

n 2703153634

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework