Увага! В житомирських лісах орудують озброєні банди лісокрадіїв

Не встигли лісівники з Городниці оговтатися від нападу на них лісокрадіїв, як знову повідомлення про черговий, цього разу озброєний, напад на лісову охорону Лугинського держлісгоспу.


Житомирське обласне управління лісового та мисливського господарства неодноразово повідомляло про вкрай складну ситуацію в лісах Коростенського та Лугинського лісгоспів. За інформацією прес-служби Житомирського ОУЛМГ.

5 серпня члени рейдової групи на виїзді з лісового кварталу Літківського лісництва намагались зупинити автомобіль КАМАЗ, завантажений колодами дуба. Варто наголосити, що цей автомобіль вже затримувався працівниками лісової охорони раніше, однак був повернутий власнику за рішенням суду. Рейдовики намагалися перекрити дорогу КАМАЗу службовим автомобілем. Проте зловмисники, об’їжджаючи патрульний автомобіль, ледь не наїхали на працівника лісгоспу - той ледь встиг відскочити.

Рейдова група почала переслідувати автомобіль лісопорушників, але на виїзді з лісу патрульний автомобіль заблокували два інших авто: мікроавтобус Т-4 та «Мерседес».

Після проїзду КАМАЗа «Мерседес» поїхав у супроводі за ним, а мікроавтобус продовжував блокувати дорогу. На вимогу лісової охорони звільнити шлях, водій мікроавтобуса погрожував пістолетом та фізичною розправою.

Матеріали за цим фактом передано до правоохоронних органів.

Прочитано 431 раз

Последнее изменение Понедельник, 08/08/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework