Церемонія нагородження «Гордість міста» цього року відбудеться на майдані Соборному

Вже кілька років поспіль, на передодні відзначення чергової річниці дня заснування міста Житомира, міська влада міста відзначає та нагороджує кращих із кращих з різних сфер діяльності в рамках проведення щорічного загальноміського конкурсу-рейтингу здобутків та популярності «Гордість міста».

Таким чином, житомиряни дізнаються про видатних сучасників рідного міста, які достойні відзнаки та поваги від житомирян, а житомиряни розуміють, що нам є ким пишатися і на кого рівнятися. На цю довгоочікувану, вже традиційну, подію житомиряни чекають рік і воно того варте, адже кожна церемонія нагородження відкриває нам імена людей, які своїми досягненнями у певній сфері роблять Житомир кращим, а його історію – багатшою.

Цьогоріч, зважаючи на останні тяжкі події, що склалися на Сході нашої держави, комісія по нагородженню міської ради вирішила виділити всього чотири номінації проекту «Гордість міста»: «Герой АТО», «Найвідданіший волонтер», «Лікар – герой» та «Кращий представник громадських організацій (благодійних фондів)», що брали активну участь у спільній боротьбі з ворогом. Представники кожної номінації, згідно з Положенням даного конкурсу-рейтингу, мають бути житомирянами. Про це повідомляє офіційний сайт Житомирської міської ради.

У минулі роки церемонія нагородження відбувалася на сцені Житомирського академічного українського музично-драматичного театру ім.І.Кочерги, цього ж року вона відбудеться 3 вересня на майдані Соборному.

 

Прочитано 661 раз

Последнее изменение Вторник, 09/08/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework