Легальна зарплатня – запорука вдалого майбутнього

У нинішніх кризових умовах, проблема легалізації заробітної плати є достатньо серйозною і її вирішення є одним з першочергових завдань Державної служби України з питань праці та її територіальних органів, зокрема Головного управління Держпраці у Житомирській області.


Про це містян інформує Житомирська ОДА.

Відсутність належного соціального захисту, невиплата заробленої «тіньової» заробітної плати та регресивних виплат травмованих неоформленим працівникам спричиняє значне загострення соціального напруження в суспільстві. Адже заходи спрямовані на легалізацію найманої праці – це не лише джерело наповнення бюджетів. Це перш за все долі людей, відновлення соціальних гарантій і прав найманих працівників.

Протягом тривалого часу в Україні зберігається ситуація, коли більше 25% зайнятого населення (близько 4,5 млн осіб) працюють без оформлення трудових відносин. У зв’язку з цим, щорічно державний бюджет та бюджет Пенсійного фонду України втрачають близько 90 млрд гривень.

Пам’ятайте! Згода отримувати зарплату «у конвертах» позбавляє соціального захисту. Адже пенсію у майбутньому нараховується тільки з офіційної заробітної плати.

 

Прочитано 469 раз

Последнее изменение Среда, 10/08/2016

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework