×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Бердичівлянка змусила повернутися крісло суді проекту «Голос країни» на 25 секунді

Вперше за всю історію проведення шоу “Голос країни” на телеканалі “1+1” бердичівлянам вдалося пройти сліпе прослуховування.

Першопрохідницею стала вокалістка дуету “Тет-а-Тет” Олена Шинкар, на спів якої вже на 25-ій секунді виступу за словами “Ахрєнєть” повернувся Потап. Власне, до його команди і потрапила надалі Олена Шинкар з піснею “Jamaica”.

Характеризуючи спів дівчини та власне рішення прийняти Олену у свою команду, співак і продюсер Потап відзначив: “Мені сподобалися ці ноти. Вся аудиторія стала на вуха, і я солідарний з аудиторією. Приголомшливо, як на мене. Людина, яка використовує декілька технік вокалу, вокальних позицій. Ви мене зачепили гачком, дякую і Ви у моїй команді”.

Олена Шинкар — випускниця Бердичівського педагогічного коледжу, нині навчається у одному із вінницьких вузів. Розповіла, що на прослуховування приїхала прямо із пар. Вихід зі сліпих прослуховувань для Олени — вже перемога. Але, переконані, що на цьому бердичівлянка не зупиниться — не для того вона прийшла у “Голос країни”, щоб просто потрапити у чиюсь команду, - пише berdichivnews.com.ua.

Правда, для фінальної перемоги у “Голосі країни” Олені ще треба чимало над чим попрацювати. Що засвідчили і тренери, які не повернулися на її голос. “Все було правильно, але Ви не допрацювали з цією піснею. Більше би співали, співали би ноти, але сьогодні це не вийшло. Тому я не повернувся”, - зауважив Святослав Вакарчук. “Для мене здається, що було занадто багато експериментів у цій пісні. Змішувати академічний вокал з естрадним, мені здається, не так багато треба було зробити. Щоб це було смачно. Зробіть один раз, щоб показати, що у Вас є і така частина Вашого таланту. Тому я не повернувся, відлякало це”, - був відвертим Олександр Пономарьов. 

n 3003153659

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework