×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Бердичівляни зібрали понад 170 тисяч гривень на меморіал “Слава Героям!”

Благодійний концерт “Україна. Віра. Перемога!” за участю мистецьких колективів м.Бердичева відбувся у міському Палаці культури імені Олексія Шабельника.

Бердичівляни у залі – представники установ, організацій міста, бердичівляни на сцені – усі разом зібралися задля благородної справи, результатом якої став спільний внесок у спорудження меморіалу “Слава Героям!” у нашому рідному місті.

n 3003153667

До початку концерту і упродовж більш ніж двогодинного благодійного марафону у фойє МПК та безпосередньо в актовій залі проводився збір коштів, - повідомляє berdichivnews.com.ua.

 До опломбованих прозорих скриньок представники трудових колективів кидали конверти із зібраними коштами, окремі бердичівляни – купюри. І, напевне, важливо не хто скільки здав (бо останнім часом більшість українців відчули себе набагато біднішими), а те, що бажаючих долучитися до цієї спільної благородної справи було дуже багато. Підрахунок грошей відбувався паралельно із проведенням концерту – відкрито і привселюдно, очолила рахувальну  комісію головний бухгалтер МПК Ольга Соболевська. Організатори були щиро вдячні за кожну гривню. Протягом усього концерту, періодично, про зібрані суми від окремих колективів та галузей інформувала член комісії Тетяна Кущук.  

Благодійний концерт “Україна. Віра. Перемога” відбувся на хвилі високого патріотичного піднесення: усі виконані вірші, пісні, танці були во славу Україні, її працьовитого миролюбного народу і Героям, які захищаючи рідну землю, не жалкують останнього і найдорожчого.

Освіта, медицина, культура, місцеве самоврядування і державні органи, ветеранська організація, комунальники,  підприємці, банкіри, судді, журналісти – словом, великі і маленькі колективи, підприємства і організації долучилися до збору коштів на меморіал пам’яті. Найбільше грошей зібрали освітяни – понад 27 тис.грн., ще 9 тис.грн. здали  коледжі та училища, більше 11 тис.грн. - медики, 15 тис.грн. – підприємці, 20 тис.грн. перерахував на благодійний рахунок колектив універмагу “Ювілейний”, понад 14 тис.грн. передали надавачі послуг та комунальні підприємства, більше 10 тисяч гривень зібрали у міській раді та виконавчому комітеті. Оплесками у залі зустріли інформацію про те, що 50 тисяч гривень на спорудження меморіального комплексу “Слава Героям” виділив Благодійний фонд народного депутата України Олександра Ревеги.     

Загалом упродовж благодійного марафону спільними зусиллями було зібрано майже 175 тисяч гривень. Про їх використання громадськість обов’язково проінформують, запевнили організатори. Але на цьому збір коштів не завершений – він триває. Долучитися до цієї справи має змогу кожен бердичівлянин, навіть якщо людина і не проживає в Бердичеві. Для цього достатньо знайти Інтернеті  сайт МПК ім.О.Шабельника. Можливо, це зацікавить навіть і закордонних меценатів, вихідців із Бердичева, які захочуть залишити свій добрий слід на малій Батьківщині. Хто зна..

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework