×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Учасниця «Голосу країни» Олена Шинкар: «Я заздрю сама собі»

Трохи більше тижня тому мало не весь Бердичів завмер біля телевізорів, заворожено слідкуючи за перипетіями співочого шоу «Голос країни»: а як інакше, коли на екрані землячка!

Ще зовсім недавно 20-річна бердичівлянка Олена Шинкар і уявити не могла, що набереться рішучості й здійснить багаторічну мрію свою та своєї матері – не лише заспіває з великої сцени, а й зробить це напрочуд успішно, передає телеканал «ВІК».

 Алла Шинкар не припиняла щосили вмовляти доньку виступити на «Голосі», але тій, за власним зізнанням, бракувало відваги та впевненості. Та настав момент, і Олена вирішила: час змінювати життя – вона заспіває для мами, найрідніша у світі людина повинна побачити її успіх. До конкурсу залишалося не так багато, не була обрана пісня, та це вже нічого не могло змінити.

Олена Шинкар, учасниця шоу «Голос країни»: «Я не сказала мамі, що поїхала на перед кастинг: вона вже дізналася про все тоді, коли ми відправилися на «сліпі» прослуховування. Це була величезна радість, але того самого моменту я зрозуміла, що віднині наді мною – велика відповідальність… Я бачила інших учасників, чула, як вони розспівуються, і сказати, що впевненість моя зникала – не сказати нічого… Але все це зникло, коли я вийшла на сцену. Можливо, тому, що я дуже люблю виступати… Прийшло розуміння того, що я абсолютно не переживаю: побачила крісла, людей, сцену, джаз-бенд – це неможливо передати словами.»

n 0604153788

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework