×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

До Житомира на Бал благодійників приїде Святійший Патріарх Філарет та Ніна Матвієнко

29 квітня в ресторані «Анна» відбудеться презентація новоствореного клубу благодійників у м. Житомирі.

Мета заходу - згуртування благодійників навколо вирішення проблем потребуючих; допомога багатодітній родині із Житомира у придбанні житла; нагородження за добрі справи благодійників та зірок української естради.

В програмі: виступ зірок української естради, обрання Короля та Королеви балу благодійників, танці, святковий фуршет, благодійний аукціон виробів майстрів художньої творчості, благодійна лотерея, майстер – клас  з вальсу та польки, презентація клубу благодійників «Ангели добра», церемонія нагородження кращих благодійників та зірок української естради, які проявились у різних формах благодійності, передача коштів на придбання житла для багатодітної родини  із Житомира, які мають 6-ох неповнолітніх дітей. Зразкова родина, яка вже близько 20-ти років займається благодійністю, при цьому винаймають житло і не мають свого.

Як повідомляють організатори на бал приїде Святійший Патріарх Філарет, аби нагородити найактивніших жертводавців церковними медалями «За любов та жертовність до України» та народна артистка України Ніна Матвієнко.

Також на Балу благодійників будуть присутні і виступатимуть такі артисти: Олена Гребенюк, Марина Одольська, дует Анна - Марія", Лєна Дарк, Ангелія, Анжеліка Рудницька, гурт "Українські барви" і ін.

Список артистів буде поповнюватись кожного дня.

Організатори заходу: Житомирська міська дитяча громадська організація «Все робимо самі», Благодійний фонд «Сім’Я», благодійний фонд «Зігрій любов’ю дитину», Відділ соціального служіння Житомирської єпархії Української Православної Церкви Київського Патріархату  при підтримці Асоціації благодійників України.

Кількість місць обмежена, тому просимо повідомити про свою присутність до 20 квітня 2015 року. Запрошення дійсне на 2 осіб.

Дрес-код:  Semi-formal (Smoking, Le Smoking)  чоловіки – костюми, жінки вечірні сукні.

n 2104154015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework