×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Вокальні битви на «Голосі країни»: бердичівлянка залишилася в шоу, але з іншим наставником

Неділя виявилася драматичною для бердичівлян, які дивляться шоу «Голос країни», на якому знову виступила бердичівлянка Олена Шинкар. Нагадаємо, що в першому етапі «сліпого відбору» Олену вибрав в свою команду продюсер Потап.

«У другому етапі шоу учасники кожної команди діляться на пари для спільного виконання пісні. За підсумками співочого батла наставник вибирає того, хто на його думку заспівав краще і залишиться в команді надалі. Нашій землячці у виконанні пісні "The Prayer" протистояв учасник Давид Кадимян, - пише berdcity.info.

Після гарного виступу учасників прийшов час вирішувати наставнику Потапу їх долю: хто ж залишиться в шоу надалі, а хто залишить його команду. 

«Я знаю, що ти тут для того, щоб твоя мама тобою пишалась і я кажу всім – я тобою пишаюсь. Я пам’ятаю, як ти співала на репетиції, і як ти співала сьогодні – це неймовірний крок, стрибок уперед. Я хочу, щоб ти і надалі продовжувала йти вперед, навіть не дивлячись на те, що далі зі мною залишиться Давид», - прокоментував свій вибір продюсер Потап. 

Таким чином, бердічевлянка Олена Шинкар покинула команду Потапа, поступившись вірменинові з Харкова Давиду Кадімяну. 

Але вона не покинула шоу! За правилами, учасника, котрого не вибрав його наставник, мають право забрати собі інші тренера. За 10 відведених на рішення секунд Тіна Кароль, Олександр Пономарьов або Святослав Вакарчук повинні були вирішити долю Олени Шинкар. 

На 5 секунді Олександр Пономарьов таки натиснув червону кнопку, тим самим забравши співачку до себе в команду. 

«Я побачив, що вона вродлива дівчина, достатньо багатогранна, тобто вона може співати академічною манерою, що мені цікаво», - зазначив новий наставник Олени. 

n 2704154108

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework