×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Макаревич знявся в українському ролику до Дня Перемоги

Один із українських телеканалів випустив ролик "Щоб пам'ятали" до Дня Перемоги, в якому знявся російський музикант Андрій Макаревич.

У зверненні артиста йдеться: "70 років тому була здобута перемога над фашистською Німеччиною. І це свята дата, тому що людство за цю перемогу заплатило дуже високу ціну", передає 5 канал із посиланням на "Укрінформ".

У кліпі акцентовано ті віхи минулої війни, які найбільше перегукуються із сьогоденням: "Якої миті Гітлер вирішив, що йому все зійде з рук? У 1938 році, коли він напав на Чехословаччину, а світ цього немов і не помітив? Або в 1939-му, коли Радянський Союз підписав з Німеччиною пакт про ненапад – і вони вдвох роздерибанили Польщу? Якісь країни думали, що їх це не торкнеться. Хтось спостерігав з-за океану. В результаті всього цього світ втратив 54 мільйони чоловік. Цю цифру неможливо собі уявити. Ми не маємо права забувати про це. Щоб пам'ятали".

Російський поет, співак, композитор, телеведучий, організатор і багаторічний лідер рок-групи "Машина времени" Андрій Макаревич відомий своєю переконаною демократичною і антитоталітарною позицією. Він неодноразово виступав на підтримку України і проти агресивної політики Кремля, нагадує "Укрінформ".

Макаревич ролик до Дня Перемоги

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework