×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Сергій Жадан презентував студентам збірку «Життя Марії»

Минулого тижня в інституті філології та журналістики ЖДУ імені Івана Франка знову були гості. І знову творча, цікава та неординарна особистість.

Студентам та викладачам пощастило зустрітися із сучасним українським поетом, письменником, перекладачем – Сергієм Жаданом.

Про це повідомляє пре-центр ЖДУ імені Івана Франка.

Традиційно зустріч проходила в 101 аудиторії корпусу № 4 у рамках мистецького проекту ННІ філології та журналістики. Варто зазначити, що звістка про приїзд Сергія Жадана викликала неабиякий ажіотаж серед студентів і викладачів. Це не дивно, адже він подорожує по Україні з презентацією нової книги «Життя Марії» і не оминув Житомир та інститут філології та журналістики ЖДУ імені Івана Франка.

Під час презентації письменник читав багато поезій зі збірки (до неї увійшли 60 власний віршів та 20 перекладів поезій Чеслава Мілоша), а потім відповідав на запитання студентів. Останні, у свою чергу, цікавилися переважно творчістю, але також питали чи змінились погляди українців, чи змінились всередині України.

Також Сергій Жадан поділився, що під час таких подорожей звик робити дорожні нотатки про місто, яке відвідав. Скоріш за все напише й про Житомир. Варто зазначити, що Сергій тісно співпрацює з музичним гуртом «Собаки в космосі». І вже восени житомиряни зможуть насолодитися концертом «Собак» та Сергія Жадана.

Також всі охочі могли придбати книги поета, отримати автограф і зробити селфі. Зустріч закінчилася спільним фото гостя зі студентами й надзвичайним зарядом енергії.

Сергій Жадан Життя Марії

Сергій Жадан Життя Марії

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework