Скільки коштує для житомирян відвідати найближчий аквапарк?

На вихідних не знаєте як розважитись, але хочете відволіктися від щоденних справ? Тоді цей матеріал саме для вас. Один день в аквапарку та заряд позитивної енергії як найкраще відобразиться на вашій працездатності. 

Нагадаю, що наша редакція вирішила публікувати для вас матеріал про те, як можна весело та корисно відпочити. Сьогодні ми розповімо про найближчий до Житомира аквапарк у Києві під назвою «DreamIsland».
Комплекс є одним з найбільших критих аквапарків в Європі, його площа становить 24 000 кв.м. Аквапарк – це відмінне місце для активного відпочинку. Тут є зона для дітей, шезлонги для батьків, безліч розваг:гірки, атракціони, а також ресторани, суші-бар та багато іншого.
Скільки коштує таке задоволення? Заклад знаходиться за адресою м. Київ, Оболонський проспект, 21-Б (ТРЦ ДРІМ ТАУН-2). Вартість проїзду у автобусі за маршрутом Житомир-Київ коштує 80 грн, також потрібно врахувати вартість проїзду у київському метрополітені – 4 грн. Їхати до станції «Мінська» та по Оболонському проспекту рухатись у бік станції «Героїв Дніпра». Комплекс працює з 10:00 до 22:00 з понеділка по четвер й до 23:00 з п'ятниці по неділю та у свята.
З понеділка по п’ятницю вартість квитка на сеанс тривалістю 2 години для дорослих коштує 150 грн, для дітей – 120 грн. Сеанс тривалістю 4 години дорослим обійдеться у 185 грн, дітям – 140 грн. Цілий день у аквапарку дорослим коштуватиме 200 грн, а дітям – 160 грн.
У суботу, неділю та свята вартість квитка на сеанс тривалістю 2 години для дорослих коштує 180 грн, для дітей – 150 грн. Сеанс тривалістю 4 години дорослим обійдеться у 210 грн, дітям – 170 грн. Цілий день у аквапарку дорослим коштуватиме 240 грн, а для дітей вхід – 190 грн.
Для студентів у закладі є спеціальний тариф в будні дні, крім вівторка та четверга. За наявності студентського квитка вхід на територію аквапарку коштуватиме 105 грн, сеанс тривалістю 3 години.
Тариф «Сімейний» дозволяє відвідати аквапарк одному дорослому та одній дитині до 12 років за 200 грн. Вхід за тарифом у період з 11:00 до 14:00 в будні дні, окрім вівторка та четверга.
14 екстремальних гірок, 2 хвильових басейни, 3 річки з течією, унікальна аква-зона «Лагуна» з аква-баром і джакузі. Море незабутніх емоцій та вражень! Приємного вам відпочинку!


Лілія Мельник

Последнее изменение Четверг, 14/05/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework