×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Житомир на Всеукраїнському музичному фестивалі «BACHFEST»

Музична школа №2 імені Святослава Ріхтера представляла місто Житомир та Житомирське обласне німецьке національно-культурне товариство «Відергебурт» на «BACHFEST».

музичний фестиваль «BACHFEST»Всеукраїнський музичний Фестиваль німецької класичної музики «BACHFEST» відбувся 15 – 16 травня 2015 року у м. Чернігові.

Вихованець школи Антон Глазюк (клас викладача Анатолія Литвинчука) успішно виступив на фестивалі, який було приурочено до 330-річчя від дня народження Й.С.Баха та отримав Диплом за високу творчу майстерність, участь у Всеукраїнському музичному Фестивалі «BACHFEST» і популяризацію німецької культури в Україні.

Чернігівська міська громадська організація Німецький культурний центр «ВЗАЄМОДІЯ» проводила захід в приміщенні музичного училища ім. Ревуцького. У концерті взяли участь творчі колективи німецьких громадських організацій м. Одеси, Житомира, Кіровограда, Білої Церкви, Кривого Рогу, Чернігова, Також у фестивалі брали участь Академічний камерний хор ім. Д. Бортнянського обласного філармонійного центру фестивалів та концертних програм та студенти і викладачі Чернігівського музичного училища ім. Ревуцького. У програмі звучали твори Йоганна Баха та його послідовників.  

Директор музичної школи №2

імені Святослава Ріхтера Людмила Кочевенко

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework