×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Житомирянам показали «Аеропорт»

27 травня в житомирському кінотеатрі «Україна» відбувся безкоштовний показ документального фільму «Аеропорт».

n 2805154544Переглянути картину про героїв прийшли переважно молоді хлопці, які вболівають  за наших воїнів, що захищають Україну, повідомляють у прес-службі облдержадміністрації.

Документальний фільм створений з ініціативи Адміністрації Президента України, на замовлення Міністерства Оборони України та за участю Українського Кризового Медіа Центру.

Міжнародний аеропорт «Донецьк» імені Сергія Прокоф’єва став для всієї країни новою точкою відліку війни. Оборона аеропорту нашими воїнами почалася весною 2014 року. 1 жовтня 2014 року захист міжнародного аеропорту очолив полковник військ спецпризначення з позивним «Редут».

У центрі сюжету фільму «Аеропорт» – розповіді «Редута» і його товаришів – бійців, волонтерів, журналістів. Картина відтворює життя захисників аеропорту, показує історію перевтілення незламних воїнів у справжніх кіборгів, хто був готовий не лише воювати, а й померти, не здавши об’єкт.

Нагадаємо, що наша житомирська 95-а окрема аеромобільна бригада брала участь у боях в донецькому аеропорту. 

Заплановано продовження зйомки серії подібних фільмів, які показують життя наших воїнів зсередини та піднімають бойовий дух для захисту рідної країни.

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework