×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

ЖДУ та Люблінський католицький університет випускатимуть спільне інтернет-видання

Житомирський державний університет імені Івана Франка та Люблінський католицький університет Іоанна Павла ІІ

n 1706154820випускатимуть спільне інтернет-видання з проблем філософії.

Про це повідомляє прес-центр ЖДУ імені Івана Франка.

Таким є результат участі ректора Житомирського державного університету імені Івана Франка Петра Сауха в організованій науковим осередком факультету етнології та наук про освіту Сілезького університету XXI Міжнародній науковій  конференції «Теорія і практика полікультурних досліджень», що відбулася днями у м. Цєшин (Республіка Польща).

Чергова зустріч науковців України та Польщі, співорганізатором якої став Житомирський державний університет імені Івана Франка, продовжила дискусії   попередніх конференцій і була присвячена практиці міжкультурних досліджень у Польщі і світі. Цього разу науковці зосередилися на кількох важливих аспектах актуальних на сьогодні досліджень: напрями полікультурної освіти; теорії і моделі полікультурної освіти; методи збирання і оцінки даних в полікультурних дослідженнях; методологічні дилеми тощо.

Ректор ЖДУ імені Івана Франка, доктор філософських наук, професор Петро Саух був запрошений як представник наукового комітету та учасник конференції і виголосив базову доповідь «Архітектоніка і методологічні стратегії полікультурної освіти».

Результатом конференції стало запрошення ректору ЖДУ ім. І. Франка Петру Сауху  прочитати лекції студентам Сілезького університету та домовленість з Люблінським католицьким університетом Іоанна Павла ІІ створити спільне інтернет-видання з проблем філософії.

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework