×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Доторкніться до містичного українського Стоунхеджу

Кам'яне село є одним з маловідомих та невивчених місць України.

l 18061540На декількох гектарах лісу, на схід від села Рудня-Замисловицька, Олевського району,розкидані валуни величезних розмірів.

Вчені поки не змогли точно визначити походження каменів. Існує декілька гіпотез щодо їх виникнення: камені були принесені льодовиком зі Скандинавії чи це залишки стародавніх високих гір, що розміщувались на цій території й були оголені льодовиком.

Камені розташовані в певних місцях, що говорить про можливе їх пересуванні нашими предками з місця на місце. Як це здійснювалося, теж поки невідомо, оскільки вага каменів просто величезна.

Без сумніву, український Стоунхедж  – найтаємничіше місце Полісся. Ціле містечко, що ретельно сховане посеред хащ невідомого лісу. За народними повір’ями, кам’яні брили наділені містичними властивостями: Божий Слід, що після доторку дарує паломникам міцне здоров`я, а також Безгрішна Розщелина, крізь яку може пройти лише свята людина.

Ніякої інфраструктури біля Кам'яного села немає, тому воду та їжу беріть із собою. Також там може не працювати мобільний зв'язок.

Не боїтеся спробувати? 

l 18061540 1

l 18061540 1

l 18061540 1

2

Последнее изменение Четверг, 18/06/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework