×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

У «Супутнику» розпочалася друга оздоровча зміна

З 21 червня 2015 року в дитячому таборі «Супутник» розпочалася друга оздоровча зміна.

n 2206154883 1Нині відбувається реєстрація та розселення дітей.

Про це повідомляє управління по зв’язках з громадськістю міської ради.

Заступник міського голови Олександр Бочковський перевірив злагодженість роботи усіх працівників табору: «У першу зміну тут оздоровилося 225 дітей. Усі задоволені та залишали табір зі словами вдячності колективу. На їхнє місце приїхали інші діти. Заселення відбувається без черг. У медичних пунктах ретельно перевіряють здоров’я наших житомирян».

За словами Олександра Бочковського, він задоволений першою зміною, адже і батьки, і діти висловили свою вдячність. У таборі щодня відбуваються цікаві заходи, зокрема, 5 липня відбудеться святковий ярмарок.

Також діти мають шестиразове харчування, для них працюють кулінари, які готують свіжу випічку. Працює басейн,  в бесідках діти грають в настільний теніс.

У 2015 році у таборі «Супутник» організовано 4 оздоровчі зміни. Так, за першу зміну у закладі відпочили 225 дітей, з яких 54 дитини з родин учасників АТО, 100 дітей з багатодітних родин,  44 дитини з числа дітей сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування; 27 дітей з особливими потребами.

Нагадаємо, що усі путівки у табір «Супутник» у 2015 році придбані за кошти міського бюджету. Депутати Житомирської міської ради підтримали рішення щодо оздоровлення дітей пільгових категорій за кошти міського бюджету у таборі «Супутник». На організацію оздоровчої кампанії в закладі виділено 2,6 млн грн. За ці кошти придбано 900 путівок, аби діти, які потребують особливої уваги, змогли відпочити та оздоровитися.

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework