У Житомирі проведуть фестиваль на честь Володимира Шинкарука

30 липня у прес-центрі ОДА відбулася прес-конференція до всеукраїнської культурно-мистецької акції «ФЕСТИВАЛЮ «ПІСЕННИЙ СПАС».

19 серпня з 16:00 в міському парку культури та відпочинку почнуть діяти виставки та майстер-класи, о 19:00 розпочнеться концертна програма у літньому театрі «Ракушка».
Цього дня протягом кількох років житомиряни звикли, що вони ідуть в театр на зустріч з піснею, поезією Володимира Шинкарука. Це наше свято, свято Житомирщини, тому ідея підтримати традицію спілкування різних поколінь митців в Житомирі і започаткувати щорічний фестиваль «Пісенний Спас» є дуже вагомою для житомирян.
20 серпня планується виступ учасників фестивалю в Житомирському госпіталі та перед бійцями 95-ї Житомирської аеромобільної бригади.
Участь у фестивалі зголосилися взяти:
Народні артисти України: Ні́на Матвіє́нко, Тарас Петриненко, Валентина Степова, Мар'ян Гаденко, Анотолій Гнатюк, ВІА Кобза, Юрій Градовський та ансамбль «Древляни», Тріо «Болеро» та Віктор Губанов
Заслужені артисти України: Анатолій Говорадло,Володимир Тала́шко,Анжелі́ка Рудни́цька, Тетяна Піскарьова, Олександр Войтко (Ростислав) , Артем Кондратюк. Олександр Воєвуцький, Василь Жданкін, Гурт «Друга ріка», КВН команда «Дівчата з Житомира», Василь Зверев, Олександр Смик, Квартет «Ретро»
Академічна хорова капела «Орея» (худ. кер. заслужений діяч мистецтв Олександр Вацек),
Академічний хореографічний ансамбль «Сонечко» (худ. кер. – народні артисти України Тетяна та Михайло Гузуни) та низка молодих виконавців.
Співорганізаторами фестивалю виступають: Міністерство культури України, Житомирська обласна державна адміністрація, Житомирська обласна рада, Житомирська міська рада, ГО «Студентський клуб».

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework