×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

Житомирянин розповів про те, як за 10 днів на велосипеді побувати в п’яти найкрасивіших містах України

Не можете спланувати свою літню відпустку? Беріть приклад з житомирянина Сергія Рудюка,

l 03081502 1який за 10 днів на велосипеді здолав більше тисячі кілометрів, побував у п’яти найкрасивіших містах України та витратив менше 1000 грн на подорож.

Сергій – студент, він навчається в Одеському міжнародному гуманітарному університеті. Під час літніх канікул хлопець у пошуках адреналіну вирішив поїхати у подорож. Щоб перевірити чи можна з мінімальним бюджетом мандрувати Україною, студент їхав велосипедом, жив в палатці, а готував їжу на вогнищі.

До підготовки маршруту Сергій підійшов відповідально: із Житомира через Новоград-Волинський хлопець поїхав до Луцьку, побував у Голівуді по-українськи, далі рушив до Рівного, а потім гуляв казковим Львовом.

Як виявилось, їздити Україною на велосипеді не страшно: люди привітні та люб’язні, завжди готові допомогти. Хлопець розповідає про кумедний випадок, що трапився з ним під час мандрівки.

Загалом студент мандрував 10 днів, а в наступному році планує знову поїхати у подорож Україною,  з велосипедом піднятися на Говерлу, побувати в Закарпатті та побачити долину нарцисів.

Лілія Мельник

 

 

l 03081502 2

l 03081502 2

l 03081502 2

l 03081502 2

Последнее изменение Вторник, 04/08/2015

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework