×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На Житомирщині бійці АТО організовують фестиваль патріотичної пісні

З 29 по 30 серпня 2015 року у місті Коростень Житомирської області

n 0708155519відбудеться перший відкритий міжнародний фестиваль патріотичної пісні та поезії «Загартовані вогнем».

Про це на своїй сторінці у Facebook написав заступник комвзводу батальйону «Донбас» Ігор Чайковський (позивний «Артист»).

«Я особисто знаю серед бійців та добровольців дуже багато талановитих людей, які пишуть прекрасні вірші та музику, а їх роботи стають свого роду гімнами батальйонів і рот. Такі пісні потрібні всім, так як саме ми творимо нову історію нашої країни»

Пісні та поезія, написані про військову дружбу і відвагу, любові до Батьківщини звучать в окопах, але ще не зазвучали на всю Україну. Так народилася ідея створити фестиваль патріотичної пісні та поезії «Загартовані вогнем».

«Ми запрошуємо до співробітництва усіх музикантів, композиторів, авторів та виконавців. Усіх, кому дорога пам’ять про загиблих хлопців, про наших з ними спільних цінностях, значення яких весь наш народ знаходить (набуває) тільки зараз», - підвів підсумок (підсумував) Артист.

Прийняти участь може кожен бажаючий: автори, виконавці, композитори. Для цього потрібно лиш подати заявку на адресу Адрес электронной почты защищен от спам-ботов. Для просмотра адреса в вашем браузере должен быть включен Javascript. або заповнити попередньо гуглформу.

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework